Welkom bij De Keukenarena

Gratis ontwerp en offerte

  • POntdek of dit jouw droomkeuken is
  • POfferte met direct eerlijke prijs
  • POok 's avonds of in het weekend

Gratis en vrijblijvend

Meer over het adviesgesprek

Artis 937

Titanio mat
De nisbekleding in houtlook creëert het podium voor deze bijzonder stijlvolle indeling. Vormgevende highlights: de fronten in warme kleuren met optisch diepte-effect. Een bijzondere glaslook met een licht metallische schimmer. Optimale factoren voor de exclusieve fronten in deze spannende look, die nog extra wordt onderstreept door de kantgeometrie.

Heb je interesse in deze aanbieding?

Vraag direct een afspraak aan! Onze adviseur ontvangt jou in één van onze showrooms. Deze afspraak is geheel vrijblijvend: het kost niets en je zit nergens aan vast. Vraag vandaag nog een afspraak aan.

De droomkeuken creëren wij graag voor u tot in de kleinste details. Wij zijn van mening dat de keuken namelijk geen droom mag blijven. Wij bieden een groot assortiment aan in werkbladen, fronten, grepen, decors en greeploze varianten. Wij hebben altijd iets wat past bij uw smaak. Keuken Arena staat voor kwaliteit en goede ambachtelijke afwerking. Daarnaast speelt het gebruik van natuurlijke producten een grote rol.

Breed assortiment
Keuken Arena gaat samen met u opzoek naar de keuken die perfect aansluit op uw levensstijl, uw interieur en uw wensen. Samen met u kiezen we de keuken en apparaten die het beste bij u passen. U mag meer van een keuken verwachten dan alleen fraai design en moderne technieken!

Levering tot aan huis
Keuken Arena haalt ook uw oude keuken weg en verzorgt daar alles omheen, zodat de nieuwe keuken er piekfijn uitziet. Naast het opleveren van ambachtelijke keuken verrichten ze ook bouwkundige werkzaamheden.

Service
Het uitzoeken van uw nieuwe keuken kan duizelen van de mogelijkheden en twijfels. Daarom staat keuken Arena u graag terzijde bij uw ‘zoektocht’.

Extra opties
Keuze uit diverse elektronisch apparatuur, verlichting, nisbekleding, extra opbergruimte noem maar op. 

Prijs, garantie en financiering
Bezorgen en opbouwen:
Bezorgen vanaf € 75,- en installeren vanaf € 550,-
Garantie:
5 jaar op meubels en 2 tot 5 jaar op apparatuur.
Financiering:
betaal in termijnen

Maatwerk mogelijk
De keuken wordt verkocht zoals afgebeeld en omschreven. Wil je iets veranderen aan de keuken? Dat kan, vraag een afspraak aan en wij ontwerpen jouw keuken op maat.

Dit is hoe wij het doen

Uw nieuwe keuken rechtstreeks vanuit de fabriek bij u thuis!

1

Wij werken rechtstreeks samen met de Duitse fabriek…

2

Door grote inkoop onderhandelen wij vlijmscherpe prijzen…

3

We maken jouw droomkeuken exact op maat…

4

We leveren rechtstreeks bij jou aan huis…

5

Geniet van jouw droomkeuken!